Dubbelconcert in Heerenveen

Laatste update om 16:01 op Wednesday, 13 March

Op 24 maart 2024 organiseert de Nederlandse Jeugd Brass Band samen met Brassband De Wâldsang een dubbelconcert. Dit concert vindt plaats in theater De Rinkelbom in Heerenveen (Zwanedrift 2, Heerenveen). Het concert begint om 14:00. Het concert zal aanvangen met een concertprogramma van Brassband De Wâldsang. Na de pauze vervolgt de Nederlandse Jeugd Brass Band het concert met onder andere het prachtige "Music of the Spheres" van Philip Sparke.

De Nederlandse Jeugd Brass Band bestaat deze keer uit 33 getalenteerde jonge muzikanten afkomstig uit alle windstreken van het land, met afvaardigingen van onder andere de topbands Brassband De Wâldsang, Brassband Rijnmond, Altena Brass, Provinciale Brassband Groningen, Brassband Schoonhoven, Brassband Limburg en de Spijkerpakkenband.

Afgelopen weekend is er onder de inspirerende leiding van Gerk Huisma, dirigent van de Provinciale Brassband Groningen, hard gewerkt aan het gevarieerde repertoire voor het concert, en het resultaat mag er nu al zijn! Het belooft dan ook een avond te worden vol prachtige brassbandmuziek van twee topbands, dat wil je dus niet missen!

Tickets bestel je HIER