EBK 2024 Palanga: ticketverkoop van start!

Laatste update om 07:34 op Monday, 27 November

De European Brass Band Association en het organisatiecomité van de EBBC 2024 in Palanga kondigen aan dat op 1 december de voorverkoop van 500 combi-tickets begint voor de 45e European Brass Band Championships (EBBC) in Palanga, Litouwen.

Primeur in de Baltische staten
Voor het eerst vindt de EBBC plaats in de Baltische staten. Het evenement wordt gehouden in de Palanga Concert Hall van 27 april tot 5 mei 2024 en omvat de European Composers Competition en de European Youth Brass Band Contest, naast andere attracties en evenementen.

Deze voorverkoop biedt een uitstekende gelegenheid om uw stoel(en) in de Palanga Concert Hall te reserveren en stelt u in staat uw reis van tevoren te plannen.

Officiële kaartverkoop

Deelnemende bands kunnen vanaf januari hun tickets kopen via een bestelformulier dat wordt verzonden zodra alle deelnemende bands zijn bevestigd. Een tweede kans om tickets voor het evenement te kopen, opent op 20 januari 2024.

Combi-ticket

Op 1 december worden 500 Combi-tickets uitgebracht. Het Combi-ticket geeft toegang tot alle evenementen van de European Brass Band Championships 2024, zoals hieronder vermeld:

2 mei: European Composers Competition - Finale
3 mei: EBBC Championship Section - Set Test Piece
4 mei: EBBC Challenge Section en EBBC Championship Section Own Choice Piece
4 mei: Gala Concert
5 mei: European Youth Brass Band Championship - Development and Premier Section.

Aankondiging De link naar de kaartverkoop wordt aangekondigd op de officiële website van de EBBC 2024 (ebbc2024.orkestras.pro, ebba.eu.com) en op sociale media op 1 december om 12:00 (CET).

De voorbereidingen voor EBBC 2024 worden gedeeltelijk gefinancierd door de Lithuanian Council for Culture.