Audities voor Europese Jeugdbrassband 2024

Laatste update om 10:43 op Friday, 27 October

Ook in 2024 krijgt Nederland de kans om drie getalenteerde jonge muzikanten af te vaardigen naar de Europese Jeugd Brassband, het huisorkest van de Europese Brassband Kampioenschappen. Dit evenement wordt geleid door dirigent Philip Harper en vindt plaats in de prachtige Litouwse badplaats Palanga.

Als jij tussen de 18 en 22 jaar oud bent (geboren tussen 1 juni 2002 en 1 april 2006) en een instrument bespeelt dat in de brassbandbezetting past, inclusief slagwerk, dan heb je de kans om deel te nemen. Het belooft een geweldige week te worden in Litouwen, omringd door ander muzikaal talent uit 17 Europese landen, tussen 27 april en 5 mei 2024. Je krijgt de gelegenheid om op te treden tijdens de Europese Brassband Kampioenschappen, waaronder de openingsceremonie, de Europese compositiewedstrijd en het galaconcert.

Grijp deze kans! Meedoen is eenvoudig. Stuur uiterlijk 7 november 2023 een korte auditievideo in (maximaal 3 minuten, met of zonder begeleiding van een band of piano) om je kandidaat te stellen. Meld je aan bij de Stichting NBK via secretariaat@enbk.nl, en zij zullen contact met je opnemen over je kandidatuur en de audities, onder toezicht van de Stichting NBK. Voor meer informatie, klik HIER.