Utrecht Blaast Binnen 2024

Laatste update om 07:04 op Tuesday, 19 September

Noteer zaterdag 16 maart 2024 in de agenda, want Utrecht Blaast Binnen keert terug! In de Grote Zaal van TivoliVredenburg verzorgen diverse blaasorkesten unieke optredens, elk met een eigen gekozen artiest. Ook is er een boeiend nevenprogramma op het Rabo Open Stage, een gratis toegankelijk podium in Café Het Gegeven Paard, gelegen in de centrale hal van TivoliVredenburg.

Gallowstreet - Spetterende Afsluiting
De Amsterdamse brassband Gallowstreet zal de dag in TivoliVredenburg op spectaculaire wijze afsluiten. Gallowstreet brengt een meeslepende mix van hiphop, funk, afrobeat en dance ten gehore op blaas- en slaginstrumenten. Dit belooft een muzikaal spektakel te worden dat niet gemist mag worden!

Programma Grote Zaal TivoliVredenburg
De deelnemende blaasorkesten werken samen met een artiest naar een onvergetelijk optreden in de Grote Zaal toe. De verrassende samenwerkingen blijven nog even geheim, maar we kunnen wel alvast onthullen welke orkesten deelnemen:

Koninklijke Biltse Harmonie
Viribus Unitis Wilnis
De Bazuin Utrecht
Zuilens Fanfare Corps
Amicitia IJsselstein
De Bazuin De Meern
NS Orkest
Koninklijke Brassband Utrecht
Harmonieorkest Vleuten
Regionaal Concertorkest Wilskracht Amersfoort

Rabo Open Stage in Café Het Gegeven Paard
Brassbands, blaasorkesten of ensembles die willen optreden op het Rabo Open Stage in Café Het Gegeven Paard kunnen zich aanmelden via deze link.

Tickets en Kaartverkoop De kaartverkoop voor dit fantastische evenement start in november.