A Fusion of Melodies

Laatste update om 09:19 op Friday, 2 June

 

Alweer ruim 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende reis afgelegd, gekenmerkt door hoogtepunten, authentieke keuzes, hits, bijzondere samenwerkingen, en talloze live shows. Tim is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbare naam in de Nederlandse muziekscene, zowel als muzikant als componist.

Ondertussen kan Andels Fanfare Corps trots terugkijken op een rijke geschiedenis van 130 jaar als één van de topfanfares in Nederland, met een stevige reputatie in de klassieke blaasmuziekwereld.

Nu slaan Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps de handen ineen voor een bijzondere en meeslepende 'fusion of melodies'. Ze brengen nummers van Tim, bekende pop- en rockhits en klassieke hoogtepunten samen in een nieuw en verrassend jasje.

Deze unieke samenwerking belooft een muzikale reis te worden waarin verschillende genres samenkomen, resulterend in een harmonieuze fusie van melodieën. Tim's eigen composities worden naadloos gecombineerd met geliefde pop- en rocknummers, en verrijkt met de klanken van de fanfare.

Deze 'fusion of melodies' staat garant voor een onvergetelijke en verfrissende luisterervaring. Het publiek wordt meegevoerd op een bijzondere muzikale ontdekkingsreis, waarbij grenzen worden verlegd en emoties worden aangewakkerd. Mis deze unieke samenwerking tussen Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps niet.

Zaterdag 25 november
Aanvang 20:00 uur
Theater de Bussel Oosterhout
Kaarten zijn te bestellen via deze link
Andels Fanfare Corps en Tim Akkerman — A Fusion of Melodies | Theater de Bussel
www.andelsfanfarecorps.nl