London Brass: The Chicken!

Laatste update om 16:04 op Thursday, 16 July

London Brass heeft een gloednieuwe uitvoering van The Chicken uitgebracht als dank aan de NHS en de dochter van Andy Crowley, een ICU-verpleegster.
Zij willen je de kans bieden om als ​​solist een plek te winnen in de The Chicken film! Arrangeurs, Richard Edwards en Andy Crowley kiezen maximaal drie solo's om te spelen met London Brass. Andy zal zijn film opnieuw mixen met de gekozen videosolo's en uploaden naar het London Brass YouTube-kanaal.

Luister hier naar Andy's radio-interview over dit nummer en London Brass.

Hier zijn een aantal voorwaarden om mee te doen.

Je registreert je door op zondag 19 juli om middernacht een e-mail te sturen naar apply@londonbrass.net. Leeftijdsgrens is 25.
Alle aanvragers ontvangen een e-mail met instructies voor het indienen van de inzending en staan ​​open voor ALLE instrumenten.
Door een mee te doen met deze solistencompetitie van London Brass, ga je ermee akkoord om op de film te verschijnen met een naamsvermelding als jouw inzending wordt gekozen. Je gaat ermee akkoord London Brass rechten te geven om je uitvoering te gebruiken.
Deelname aan de wedstrijd is gratis, maar als je een donatie wilt geven aan London Brass, zouden we je zeer dankbaar zijn - zoals je mag verwachten, hebben we al ons werk tot nu toe dit jaar verloren en, als een kleine niet- winstorganisatie, zijn de financiën krap.