Tim Douwsma te gast bij Brassband De Wâldsang

Laatste update om 13:05 op Wednesday, 8 January

Brassband De Wâldsang zal op zaterdag 11 januari a.s. weer haar muzikale klanken laten horen in haar jaarlijkse Nieuwjaarsconcert. Dit jaar mag De Wâldsang samen met niemand minder dan Tim Douwsma optreden. Het concert vindt plaats in de Flambou te Surhuisterveen en begint om 20:00 uur.  

 
Tim Douwsma is sinds zijn deelname aan ‘’So you wanna be a popstar’’ regelmatig te zien op televisie. Hij is te zien als presentator van verschillende programma’s voor bijvoorbeeld AVROTROS en Zapp. Ook laat hij de muzikale kant van zich horen door het uitbrengen van populaire singles, zoals ‘’Een zomeravond met jou’’ en ‘’Wil je bij me blijven slapen’’. Daarnaast doet hij in 2012 mee aan het Nationaal Songfestival en staat hij in 2015 te schitteren in de musical ‘’Grease’’. 
 
Brassband De Wâldsang laat sinds haar oprichting eind jaren zeventig veel van zich horen. Dit jaar staat de band alweer 30 jaar onder leiding van Rieks van der Velde. Ook heeft De Wâldsang de afgelopen jaren veel nieuwe jeugd mogen verwelkomen in haar band. Dit maakt dat er veel diversiteit ontstaat binnen de bezetting. 
 
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en in de voorverkoop via www.dewaldsang.nl en bij Schippers Tabak- en Lectuurshop in Surhuisterveen.