Nog enkele plaatsen vrij voor workshop

Laatste update om 14:18 op Tuesday, 12 November

Tom reist als solist de wereld rond. Zo was hij te gast in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Japan. De Principal Cornet van de Cory Band is naast zijn carriere als solist ook Professor aan de Royal Welsh College of Music. En...., hij komt naar Nederland.

Meet & Greet in Amsterdam:
Op vrijdag 22 november zal Tom in Amsterdam in de vestiging van Buffet-Crampon in Amsterdam aanwezig zijn voor een meet and greet. Een mooie gelegenheid om een bezoek aan deze prachtige showroom te combineren met het spreken van deze bijzondere cornettist. Tussen 14:00 - 15:00 uur zal Tom aanwezig zijn; adres: Van Baerlestraat 130, 1071 BD Amsterdam.

Workshop:
Op zaterdag geeft Tom een workshop aan eenieder die cornet, trompet of bugel speelt. Ongetwijfeld levert het bijwonen van deze workshop weer handige tips op om je als muzikant nog meer te verbeteren. Daarnaast geeft Tom graag antwoord op vragen.
Aanvang 15:30 uur: De Flambou, Groningerstraat 40, 9231 CM Surhuisterveen

Koop je tickets HIER.

Concert:
Een muzikale presentatie op interactieve wijze over het leven van de fameuze componist Eric Ball. De gast solist Tom Hutchinson bekend van de beroemde Cory band uit Wales zal vier solo’s ten gehore brengen. Gesponsord door Besson, tevens medewerking van de Provinciale Brassband Groningen en een project koor.