Lenteconcert

Laatste update om 13:09 op Friday, 13 April

Op zaterdag 28 april houdt Christelijke Brassband Excelsior Ferwert haar lenteconcert. Een concert wat bijna een traditie genoemd mag worden. Waar we de afgelopen jaren gasten hebben gehad met onder andere Di Gojim, Iris Kroes en Tet Rozendal, hebben we dit jaar wederom een gast uitgenodigd die bekend is in zowel binnen als buiten Friesland:

Gurbe Douwstra
Al sinds zijn jeugd is muziek zijn grote passie bij troubadour Gurbe Douwstra. Een zanger die zingt in zijn moedertaal, het Fries. Zijn liedjes variëren van melancholische luisterliedjes tot vrolijke liedjes over hetl even.Zijn teksten zijn net zo variërend als zijn muziek. Van sentimenteel tot gekscherend met een flinke dosis zelfspot, maar altijd recht uit het hart. Naast solo-optredens zal Gurbe Douwstra ook samen met Excelsior gaan
optreden.

Zoals ieder jaar kunt u van Excelsior weer een gevarieerd programma verwachten. De afgelopen tijd heeft Excelsior veel nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen in de band.

Dit lenteconcert zal ook het laatste concert in Ferwert zijn met onze dirigent Herman Sibma. Na een fijne en succesvolle samenwerking heeft Herman aangegeven na 9 jaar het stokje over te willen dragen.

Het lenteconcert wordt gehouden op zaterdag 28 april in de Liudgertsjerke in Ferwert en zal beginnen om 20:00 uur.