Jeugdorkesten met grote korting naar de Nationale Taptoe

Laatste update om 17:35 op Saturday, 31 August

Hoe leuk is het om met je opleidingsorkest, jeugdorkest, dansgroep, muziekschool of andere jeugdgroep op zaterdagmiddag 28 september naar een mooi muzikaal spektakel in Ahoy te gaan?

De Nationale Taptoe. Dat klinkt misschien wel saai en je denkt al snel aan heen en weer marcherende orkesten. Maar dat is het dus niet! Het is een muzikale show waar je heel veel soorten muziek hoort, die ondersteund wordt door lichteffecten en enorme ledschermen die bij een internationale pop-act niet zou misstaan.

Wij willen je graag laten zien en horen hoe goed onze Taptoe is. Daarvoor hebben we speciaal voor de jeugd die met muziek en cultuur bezig is een mooie aanbieding. Normaal zijn de kaarten tussen de € 22,00 en € 52,00. We snappen dat dat wel heel veel geld is voor een jeugdorkest of zo. Daarom hebben we speciaal voor jullie een mooie aanbieding. Voor € 5,00 per persoon mag je komen kijken als je met een groep van 20 of meer bent. Goedkoper kunnen we het niet maken, maar wel leuker! We regelen namelijk ook nog een kijkje op de speelvloer voor jullie en een meet & greet met verschillende muzikanten en artiesten zoals bijvoorbeeld Cesar Zuiderwijk (van de Golden Earring). Kijk maar even op het programma wie er allemaal mee doen.

Oh ja, nog even een tip. Als je orkest of groep niet groot genoeg is, kan je misschien wel samendoen met een ander orkest.

Voor diegene die de kaarten gaat bestellen: Je bestelt (groeps)kaarten door even per e-mail contact op te nemen met Jan Jansen via deze link. Hij coördineert deze mooie actie "Frisse Wind" en geeft verdere uitleg over de bestelprocedure.