Like&Win actie Op CUBrass facebook

Laatste update om 11:23 op Thursday, 28 February

Het wereldberoemde koperkwintet Canadian Brass geeft op vrijdag 8 maart om 20:15 uur voor het eerst een concert in de prachtige grote zaal van de Stadsgehoorzaal in Leiden, en CUBrass verloot twee maal twee toegangskaarten voor dit bijzondere concert. Om kans te maken op twee gratis toegangskaarten moet je het bericht over Canadian Brass in Leiden op de facebookpagina van CUBrass liken. De winnaars ontvangen zondagavond 3 maart bericht. De kaarten liggen voor het concert klaar bij de receptie. Uiteraard is er voor de winnaars een gratis pauzedrankje geregeld.

Canadian Brass is misschien wel het beroemdste koperensemble ter wereld. Met hun mix van virtuositeit, spontaniteit en humor schitteren ze op ’s werelds grootste concertpodia en op muziekfestivals. Hun vele CD-opnamen met bewerkingen en ook originele muziek voor koperkwintet zijn ronduit fantastisch! Dankzij Canadian Brass is de populariteit van muziek voor koperensemble tot grote hoogte gestegen.

Met een grotendeels nieuwe bezetting zijn ze beter dan ooit en weer helemaal terug in de spotlights. In het programma Carnaval staan een aantal werken en arrangementen op dit thema centraal, maar op het programma ook Mozart, Bach en een tribute aan jazz en dixieland, een erg afwisselend programma.

Kaarten voor de niet-winnaars zijn te bestellen via de site van de Stadsgehoorzaal  Canadian Brass is ook nog op zaterdag 9 maart te beluisteren tijdens het "Utrecht Blaast Binnen" festival in TivoliVredenburg. Hier kun je zelfs samen met Canadian Brass op het podium van de grote zaal van TivoliVredenburg staan als je 's middags meedoet aan de workshops die door Canadian Brass gegeven worden. Alle informatie hierover vind je op De site van ZIMIHC