Bone Brass

Laatste update om 09:00 op Wednesday, 11 July

BoneBrass: is een Nederlands trombone kwartet die op enthousiaste wijze, warme en vocale koperklanken ten gehore brengt. Het ensemble beheerst een grote diversiteit aan muzikale stijlen en de concerten met presentatie zijn daardoor  steeds weer verrassend.

Door de jaren heen is BoneBrass een gewaardeerd  ensemble geworden. Men speelde o.a. meerdere keren live voor de radio en was diverse keren voor de televisie te zien. Ook maakte het ensemble een tweetal cd’s. Hun eigen kwartet arrangementen zijn uitgegeven bij Bronsheim muziekuitgeverij. BoneBrass bestaat momenteel uit de trombonisten Jan Bults, Martin Oosterwijk, Gert van Veldhuizen en Wessel Bruggink. De concertpodia die  worden bezocht varieren van kamer, theater, kasteel, concertzaal, tuin, studio tot kerk. BoneBrass werkt regelmatig samen met andere artiesten en de leden spelen freelance voor projecten.

Enkele reacties na concertbezoek: …..geweldig genoten, muzikaal, veelzijdig, verrassend, leerzaam, veel kleurig, met plezier gebracht, gevoelig, gepolijst, prachtige sonore klanken…..