CMV Concordia zoekt een enthousiaste, gedreven, avontuurlijke dirigent

Laatste update om 08:00 op Wednesday, 26 May

C.M.V. Concordia uit IJlst is een enthousiast, saamhorig fanfareorkest dat op zoek is naar een enthousiaste, gedreven, avontuurlijke dirigent!

Ben jij een dirigent die:

Verbindt, inspireert en een verenigingsgevoel heeft;
In staat is een goede balans te vinden tussen vlot, gestructureerd, ambitieus repeteren met de nodige humor en gezelligheid;
Input geeft aan de vereniging, innovatief en vernieuwend denkt;
Mee wil denken over hoe ons orkest door kan ontwikkelen;
Muzikanten van diverse niveaus en leeftijden samen kan laten musiceren, waarbij je absoluut goed moet kunnen samenwerken met jeugdige muzikanten;
Eerlijk, flexibel en oprecht is;
Koers kan houden en met ons voor langere tijd een muzikaal avontuur aan wil gaan;
Contact wil onderhouden met de dirigente van het B en C- orkest;
Beschikt over relevante repertoirekennis;
In het bezit is van een HaFaBra directiediploma of vergelijkbare kwalificaties om ons orkest te leiden?
Dan zoeken we jou!
Wij zijn een stabiele vereniging met een volledige bezetting van jong tot oud en komen uit in de derde divisie. De jeugd wordt binnen onze vereniging niet vergeten. Naast het A-orkest hebben wij een B-orkest ‘Tusken de Noaten’ en voor de beginners het C-orkest die onder leiding staan van Martine Reijenga.

In een balans van gezelligheid en de nodige ambities repeteren wij elke maandagavond van 19:30 tot 21:45 uur in IJlst. Onze vereniging geeft graag mooie concerten, maar wordt ook enthousiast van deelname aan concoursen en andere activiteiten. Een betrokken vereniging, waar binnen je gehoord en gezien wordt. Een vereniging die zin heeft om samen met een inspirerende, motiverende dirigent een muzikaal avontuur aan te gaan; samen een goed 3e divisie orkest te worden, dit niveau vast willen houden en daarnaast gezellige ‘muzikale’ momenten willen beleven. Uiteraard staat hier een marktconforme vergoeding op basis van kwalificaties en ervaring tegenover.

Zin om met ons op volle kracht vooruit te gaan? Stuur dan je CV met motivatie vóór 7 juni 2021 naar C.M.V. Concordia info@concordiaijlst.nl p/a Hans Buren, secretaris, Frisiaplein 7, 8651 ES IJlst. De sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek, mogelijk gevolgd door een proefdirectie. De proefdirecties zullen plaatsvinden in de maand juni. Dit onder voorbehoud vanwege de eventuele geldende corona-maatregelen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.concordiaijlst.nl of contact opnemen met Evelien Wiersma, voorzitter, e-mail: evelienwiersma@hotmail.com, telefoon: 0652000484.