130 jaar Weldoen door Vermaak

Laatste update om 09:45 op Friday, 18 October

Zaterdag 26 oktober zal fanfare Weldoen Door Vermaak uitgebreid stil staan bij het feit dat ze 130 jaar bestaan. In deze 130 jaar zijn er verscheidene aansprekende resultaten geboekt en heeft WDV het publiek vaak kunnen trakteren op muzikaal intense concerten. Tevens heeft de vereniging een gezonde slagwerkgroep. Beide ensembles komen uit in de tweede divisie.

Afgelopen jaar is de vereniging, ter viering van het jubileum, op reis geweest naar Micholstadt in Duitsland. Tijdens deze reis werd er een prachtig concert gegeven in het bekende oude centrum van deze mooie plaats.

Tijdens het concert 26 oktober is er gekozen om het popkoor Blendit uit te nodigen. Deze groep zeer getalenteerde zangers staat onder leiding van Jordan Roy die elk jaar de samenstelling van zijn koor door selecteert. Zijn koor zal samen met de fanfare en de WDV-Percussion optreden. Tijdens het concert zal tevens het prachtige His first Breath te horen zijn. De eerste adem van deze levendige vereniging was 130 jaar geleden, maar de vereniging voelt jonger als ooit tevoren.

Locatie: Malpertuus Malpertuuslaan 6 Clinge
Aanvang: 20:00 (zaal open 19:30)
Kosten: €12,50