Winterconcert met nieuwe compositie Stijn Roels

Laatste update om 12:30 op Saturday, 2 February

Dit jaar is een speciaal jaar voor deze vereniging omdat men het 100-jarig bestaan viert. De dirigente Karla Van Loo en de muzikanten hebben weer een spetterend concert voor u klaar staan waar U zeker van zult genieten.

Speciaal voor het 100-jarig bestaan heeft de Koninklijke Fanfare Sint Donatus de compositie "Ex Tribus Fontis" laten componeren door Stijn Roels. Het werk is gebaseerd op de patroonheilige en naamgever van de fanfare uit Bouwel, Sint Donatus. Ex Tribus Fontis is een krachtig stuk met donkere basklanken, veel bliksem en donder. Een prachtig lofzang ter ere van de Heilige Donatus.

Om de feesteditie wat extra cachet te geven hebben 2 muzikant-meesterbrouwers een bier gebrouwen voor het 100-jarig bestaan, “Donneke”. Deze tripel van 7% wordt voorgesteld aan het publiek tijdens het winterconcert.

Eveneens is een mooi fotoboek vol historische foto's, teksten en leuke anekdotes opgemaakt door de muzikanten om de rijke geschiedenis van de dorpsfanfare in de verf te zetten. Een ware teletijdmachine doorheen 100 jaar Koninklijke Fanfare Sint Donatus Bouwel.

Het winterconcert 2019 gaat meer zijn dan een spetterend concert van een fantastische fanfare !

Kassa: €10
VVK: €8 via muzikanten of info@fasido.be

www.fasido.be
Gemeenschapscentrum
De Volle Vaart
Grobbendonk