Oproep aan fanfares en harmonieën

Laatste update om 20:53 op Wednesday, 7 February

Een tekstloze voorstelling van 55 minuten waarbij live-muziek, analoge lichtbeelden en theater versmelten tot een filmisch sprookje op een scherm van 8 – 4 meter.

Ring Ring is speels gebaseerd op Wagners Ring der Nibelungen. Vol oogstrelende visuele en muzikale vondsten. De gecomponeerde muziek van Wilco Oomkes en Jorick Bronius wordt door Thomas Geerts gearrangeerd voor minimaal 3e divisie orkesten.

Bekijk hier de trailer:

Speeltijd: vanaf eind 2024.
Ring Ring kan worden gespeeld in een verduisterde theaterzaal, fabriekshal, sporthal, schuuropslag, feestzaal, schoolaula, enz.
Jullie dirigent zal tijdens de repetitieperiode samenwerken met een van onze muzikale leiders: Wilco, Jorick of Thomas.
Na de repetitieperiode van alle ingestudeerde stukken zal er een gezamenlijke repetitiedag zijn met het Lichtbendeteam (Rob Logister, Marie Raemakers en Jorick Bronius) waarbij we een doorloop en de voorstelling spelen.

GEINTERESSEERD HIERIN EN ZIE JE EEN MOGELIJKHEID? LAAT HET ONS WETEN VOOR MAART 2024. We gaan hiervoor subsidies aanvragen en hebben jullie intentieverklaring nodig! We denken graag mee aan een oplossing dit samen te verwezenlijken.

STUUR ONS EEN MAIL OF BEL VOOR OVERLEG
INFO@LICHTBENDE.NL  06-12474941 Rob Logister en Marie Raemakers

RING RING is een verdwaalde fietsbel die zijn fiets zoekt langs sprookjesachtige oorden. Een aandoenlijk avontuur met vrolijke maar ook heikele momenten en onverwachte ontmoetingen. Of zijn zoektocht wordt beloond blijft spannend tot het einde.

LICHTBENDE is bekend om haar poëtische voorstellingen met een unieke combinatie van handmatig geanimeerde projecties en live-muziek. Alle handelingen van de artiesten zijn zichtbaar voor het publiek. Alledaagse materialen transformeren tot levendige personages. Een versmelting van visuele kunst, theater en muziek. Verhalen van pure verbeelding waarbij het gebruik van taal overbodig wordt. Lichtbende speelt over de hele wereld op gerenommeerde festivals. 

Meer informatie, klik HIER

Advertorial