Survento Fanfare Festival 2023

Laatste update om 19:53 op Tuesday, 7 November

Op 11 november kun je in De Flambou te Surhuisterveen genieten van een buitengewone muzikale ervaring: het Survento Fanfare Festival viert zijn vijfde editie! Dit is geen gewoon muziekfestival; het is een viering van creativiteit en passie in de fanfaremuziek.

Laat je meenemen op een reis vol muzikale verrassingen en emoties door de prachtige klanken van zeven fantastische orkesten, bestaande uit ongeveer driehonderd getalenteerde muzikanten.

De deelnemende orkesten zijn verdeeld in twee groepen, en elk van hen zal een magische show van een half uur presenteren. Een deskundige jury, samengesteld uit muziekprofessionals, zal de optredens beoordelen. De nadruk ligt op de emotionele impact en artistieke expressie van de uitvoeringen.

Het Survento Fanfare Festival is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. De eerste editie vond plaats in 2018, en al in 2019 werd het evenement uitgeroepen tot het beste fanfare-evenement van de Benelux!

Voor degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, is er goed nieuws: de organisatie biedt een livestream aan en heeft zelfs een handige app ontwikkeld. Met de app kun je alles ontdekken over het festival, inclusief het programma, informatie over juryleden en sponsoren. Het beste is dat je de app ook kunt gebruiken voor andere festivals en concerten.

De jury wordt gevormd door Thom Zigterman, Jan Bosveld, Wouter Daane en Clara Rullmann.

C-groep:
Sint Martinus Achtmaal, Joost Wiersma B Jistrum, CMV Oranje B Grootegast

B-groep:
Ons Genoegen Wognum, Wubbenus Jacobs Arum, Muziekvereniging Wieringerwaard, Tida Kira Munnekezijl/Lauwerzijl.

11 november | Survento Fanfare Festival | De Flambou Surhuisterveen | 15.00 uur | entree gratis