Vacature Hanzehogeschool Groningen

Laatste update om 09:46 op Wednesday, 6 September

Vacature: Hoofdvakdocent Opleiding Dirigent Harmonie, Fanfare en Brassband.

Het Prins Claus Conservatorium is op zoek naar een Hoofdvakdocent Opleiding Dirigent Harmonie, Fanfare en Brassband (0,15 fte).

Over de Instelling
Het Prins Claus Conservatorium is een van de negen Nederlandse conservatoria, geworteld in het Noorden. Met een sterke maatschappelijke en internationale focus, werkt het Conservatorium nauw samen met diverse regionale partners. Thuisbasis is de levendige muziekstad Groningen.

Missie
Bij het Prins Claus Conservatorium worden getalenteerde studenten gevormd tot muzikale professionals die een impact willen hebben op de samenleving. Als ondernemende musici verkennen zij de wereld om hen heen en creëren ze hun eigen unieke leerroute. Ze vergaren kennis en ervaring in verschillende contexten en ontwikkelen een persoonlijk beroepsprofiel.

Jouw Rol
Als Hoofdvakdocent Dirigent Harmonie, Fanfare en Brassband (HaFaBra) maak je deel uit van de Opleiding Dirigent. Deze opleiding biedt een gevarieerd studieprogramma met inspirerende vakgenoten en nationaal en internationaal gerenommeerde gastdocenten. Jaarlijks werken studenten bijvoorbeeld samen met professionele orkesten in de regio tijdens het full-size conducting project. De rijke regio biedt talloze kansen voor toekomstig werk, stages en samenwerking voor onze studenten, waardoor het een boeiende omgeving is om les te geven.

Voor meer informatie over het Prins Claus Conservatorium en de Opleiding Dirigent HaFaBra, verwijzen wij je naar de website.