Mnozil Brass in Oss

Laatste update om 08:06 op Thursday, 13 July

Mnozil Brass brengt brassmuziek van wereldformaat tot leven in creatieve shows vol entertainment, comedy en cabaret! In hun nieuwste productie, "Phoenix", werpen de zeven getalenteerde blazers uit Oostenrijk een licht op de serieuze aspecten van het leven. Ze dagen de kleine demonen uit die hen belemmeren om het ware en nobele na te streven en laten ze schitteren in een unieke 'brassy' reflectie. Mnozil Brass gaat diep in op deze vraagstukken met de wijsheid en ervaring die de jaren met zich meebrengen.

Het gezelschap zal op 13 september optreden in Oss, dus dit is jouw kans om ze te zien! Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu je kaarten voor een avond vol muzikaal spektakel en humor. Mnozil Brass staat garant voor een onvergetelijke avond waarin de kracht en veelzijdigheid van de koperblaasinstrumenten centraal staan.

Wees erbij wanneer Mnozil Brass de Nederlandse podia betreedt en geniet van een fantastische mix van muziek, entertainment en virtuositeit. Bestel snel je kaarten en maak je klaar voor een avond vol verrassingen, lachsalvo's en briljante muzikale uitvoeringen. Mis het niet, want deze kans komt maar zelden voorbij!

Tickets bestellen? Klik HIER