Mei Festival Utrecht

Laatste update om 19:40 op Tuesday, 25 April

Hoe noem je een Oktoberfeest dat in Mei gehouden wordt? Juist, een Meifeest. En dat is precies wat de Koninklijke Brassband Utrecht organiseert op zaterdag 6 mei om 20:00 uur in het cultuurcentrum H.F. Witte in De Bilt: Een Meifestival. 

De Koninklijke Brassband Utrecht viert haar 120-jarig bestaan met een muzikaal feestje. Op 6 mei in de Bilt verzorgt de KBU een licht muzikaal programma met onder andere de festival-mars "Motivation" en de publiekstrekkers "Tulpen aus Amsterdam" en "Let It Go" uit de film Frozen.

De KBU wordt op het podium gevolgd door hun muzikale gasten, de Rothtaler Musikanten uit Horgau, Duitsland, die traditionele Beierse muziek spelen. En de avond wordt afgesloten met een "afterparty" waar muziek wordt verzorgd door de Big Bad Bruce Band - een jazzband in Amerikaanse stijl, met Eva Witteveen op zang.

Liefhebbers van brassbands, bigbands en Egerländer muziek worden uitgenodigd om mee te komen feesten. Hapjes en drankjes zullen verkrijgbaar zijn, waarbij elk kaartje inclusief een consumptiemunt is. En vergeet je dansschoenen niet!

Erik Baas, voorzitter van KBU: "We wilden een feest organiseren om de lange geschiedenis van de band te vieren. Ons Mei Festival op 6 mei wordt een heerlijke avond vol muziek en gezelligheid."  

 

Kaarten á € 12,50 zijn te verkrijgen via DEZE LINK of aan de zaal.