LauwersfanfareEe/Engwierum zoekt dirigent m/v

Laatste update om 09:32 op Saturday, 2 October

Wie zijn wij?
Christelijke muziekvereniging Lauwersfanfare is een vereniging die is opgericht in 2013. De fanfare is een fusievereniging van de eerdere fanfares Melodia-Oranje uit Ee en Euphonia uit Engwierum.De fanfare bestaat uit ruim 20 muzikanten, waarbij bijna alle secties van het korps bezet zijn. Het korps heeft een gevarieerde leeftijdsopbouw. De Lauwersfanfare speelt in de derde divisie.

De Lauwersfanfare heeft binnen de samenleving in de buurdorpen Ee/Engwierum en in de regio een belangrijke culturele en sociale functie. Daarnaast neemt het orkest deel aan concoursen en festivals, organiseert men (donateurs-) concerten en verzorgt begeleiding bij kerkdiensten.

De Lauwersfanfare bestaat uit één orkest en heeft daarnaast een aantal leerlingen in opleiding bij de muziekschool. In samenwerking met de basisscholen in Ee en Engwierum hebben wij een jaarlijksmuziekproject, met als doel nieuwe leerlingen te werven.

Wij repeteren opdonderdag van 19.30 –21.30 uur in het lokaal bij de kerk in Engwierum.

De Lauwersfanfare is een gezelligeclub mensen die plezierbeleeftaan het samen musiceren, maar(muzikale) uitdagingen ook belangrijkvindt!

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van het diploma HaFaBra-directie of je hebt je opleiding bijna afgerond;
  • ervaring als dirigent van een harmonie, fanfare of brassbandis een pre, maar niet noodzakelijk;
  • je hebt goede repertoirekennis die aansluit bij het orkest;
  • je beschikt over goede sociale, communicatieve en didactische vaardigheden;
  • je bent beschikbaar op donderdagavond;
  • je bent woonachtig binnen 50 km. van Engwierum.

Wij zoeken een persoon met muzikale kwaliteiten, die op een interactieve manier omgaat met jong en oud en net als onze leden het verenigingsgevoel een warm hart toedraagt. Onze leden geven aan de volgende kenmerken graag te herkennen in een nieuwe dirigent: enthousiast-creatief–een goede mix tussen uitdaging en ontspanning -veel muziek maken tijdens de repetitie –diversiteit in genre –interesse in de persoon achter het instrument -humor.

Interesse?
Wil je meer informatie of heb je vragen over de vacature, maildan de voorzitter van de Lauwersfanfare, Judith Cuperus-Dijkstra: judithcuperus@gmail.com.Een uitgebreide profielschets is op aanvraag beschikbaar. Lijkt het je leuk verder kennis met ons te maken en herken je je in het profiel? Stuur ons dan uiterlijk vrijdag 15 oktober 2021 je cv en motivatie! Dit kan via het e-mailadres judithcuperus@gmail.com.