Richard Marshall te gast bij Brass Band Gent

Laatste update om 18:03 op Saturday, 14 December

Naar jaarlijkse traditie blaast Brass Band Gent, o.l.v. Luc Vertommen, het nieuwe jaar in met een feestelijk Nieuwjaarsconcert! Iedereen is op zaterdag 11 januari van harte welkom om naar tal van prachtige werken te komen luisteren, gebracht door de muzikanten en gastsolist van de avond: Richard Marshall op cornet.

Brass Band Gent
Tijdens de laatstgehouden nationale kampioenschappen in Heist-op-den-Berg wist de band met haar dirigent Luc Vertommen in de eerste divisie voor de eerste maal de titel te behalen, een duidelijke stijging van het muzikale niveau is hoorbaar bij dit orkest.
 


Richard Marshall is één van de beste cornetspelers van zijn generatie en speelt al sinds negenjarige leeftijd op cornet. In 1996 werd hij, als negentienjarige, principal cornet van de Grimethorpe Colliery Band, een functie die hij gedurende 10 jaar bekleedde. Richard Marshall is cornetleraar aan de Royal Northern College of Music en aan het conservatorium van Birmingham en speelt momenteel in de wereldberoemde Black Dyke Band als principal cornet, één van de meest begeerde posities in de brassbandwereld.

Tickets binnenkort verkrijgbaar bij de muzikanten van BBG en via www.brassbandgent.be
11 januari 2020, aanvang 20:00 uur
Theaterzaal Ledeberg, Ledebergplein 30, 9050 Gent, België