Kaartenactie voor twee concerten van Brassband Amersfoort

Laatste update om 11:47 op Sunday, 15 April

Brassband Amersfoort (BBA) geeft in vier weken tijd twee interessante concerten. Allereerst wordt op zaterdag 28 april een duo-concert georganiseerd met De Wâldsang in het ZIMIHC-theater Zuilen in Utrecht.

Voor de Nederlands kampioen uit Buitenpost is het de laatste tryout voor het EBBC 2018 een week later. Zij zullen hun verplichte - en keuzewerk laten horen. Brassband Amersfoort, die onlangs promoveerde naar de eerste divisie, speelt daar een programma omheen met onder meer Colne, A Moorside Suite & See the World.

Op zaterdag 26 mei geeft BBA het jaarlijkse voorjaarsconcert wat dit jaar eenmalig plaatsvindt in Hart van Vathorst in Amersfoort. Het thema van dit concert is "Mijn leven is van mij." Er wordt aan meegewerkt door jonge solisten van de School voor Talent van de muziekschool in Amersfoort. Zij spelen dwarsfluit, piano, klarinet en viool. Ook wordt er gezongen door zangeres Diane Ranselaar.

Natuurlijk hoopt BBA op beide avonden veel publiek in de zaal te mogen begroeten en daarvoor is er een speciale kaartenactie. Wilt u naar beide concerten dan hoeft u daar geen €22,50, maar slechts €15,- voor te betalen. Wel moet u zich dan even van tevoren aanmelden via concert@brassbandamersfoort.nl