Kleine innovatieve brassband maakt reis naar Groot-Brittannië

Laatste update om 10:43 op Friday, 18 October

Misschien is het wel de kleinste brassband, de Less is More Band uit Zwolle. Ze waren succesvol op het Survento Brassfestival en namen de entertainment prijs mee naar huis. Deze band, die zich profileert als vernieuwend en inspirerend, mag optreden tijdens de entertainment contest in Oxford op 20 oktober. De wedstrijd wordt georganiseerd door de ODBBA, een Engelse bond voor brassbands. De Less is More Band gaat twee keer een demonstratie concert geven, om zo te laten zien wat we in Nederland kunnen. Het mag zeker bijzonder genoemd worden, om als Nederlandse band tussen een aantal topbands van Engeland in het programma te staan. 

Om ook het Nederlandse publiek de kans te geven de Less is More Band te zien en horen, geven zij een concert in de HRFSTWND serie. Het concert is op 10 november om 15.00 uur op poppodium Hedon Zwolle. 

Less is More Band
Een unieke mini brassband met 6 blazers. Met hun eigenwijze geluid zijn ze puur, direct, soms een beetje rauw maar altijd vol energie. Ze treden buiten de gebaande paden door naast het musiceren ook te zingen en te acteren. Deze interessante smeltkroes zorgt voor verrassing en verwondering. Ongrijpbaar maar zeker vernieuwend, inspirerend en verbindend voor het publiek. Goed voor een spetterende glimlach op elk gezicht.