GBG zoekt musici!

Laatste update om 21:08 op Monday, 9 September

De GBG is per direct op zoek naar:

  • Eb cornet
  • Repiano cornet
  • 2e cornet
  • Eb bassist.

Bespeel je één van deze instrumenten en lijkt het je leuk om bij GBG te komen spelen? De band repeteert elke donderdagavond van 19:45 tot 22:00 in Groningen.
Heb je interesse of wil je vrijblijvend eens een keer komen kijken/luisteren neem dan contact op via info@gbgbrass.nl.
Speel je een ander instrument dan gevraagd en lijkt het je toch leuk om bij deze band te komen spelen? Neem dan ook gerust contact op!

Gereformeerde Brassband
De Gereformeerde Brassband Groningen (GBG) is een orkest bestaande uit ongeveer 30 amateur musici onder leiding van dirigent Jan Werkman.
Jaarlijks wordt er deelgenomen aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK) en worden er diverse concerten gegeven in binnen- en buitenland. Op het NBK behaalde de GBG in 2012 een 3e plaats en na een tweetal 2e plaatsen in 2013 en 2014 werd in 2016 de titel in de 3e divisie bemachtigd. In 2017 werd de GBG wereldkampioen in de 3e divisie tijdens het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours te Kerkrade en werd er een 2e plaats behaald tijdens het NBK. Met ingang van 2018 komt de GBG uit in de 2e divisie. Ieder jaar wordt er een kerstconcert gegeven en wordt er medewerking verleend tijdens door derden georganiseerde concerten en bijvoorbeeld (televisie)kerkdiensten.