“Let’s Play Together”

Laatste update om 10:54 op Sunday, 1 September

Op zaterdag 14 september georganiseerd “het Pieck” centrum voor de kunsten in De Voorste Vennen te Drunen een unieke dag voor jeugdige blazers en slagwerkers, en iedereen die zich jeugdig voelt, onder leiding van Ivo Kouwenhoven. Het Pieck heeft namelijk iets te vieren! De muziekafdeling van het Pieck bestaat 10 jaar. 

Ivo heeft zich na zijn studie aan het Rotterdams conservatorium gespecialiseerd in het componeren voor en het dirigeren van jeugdorkesten. In 1999 brak hij door met de “Blokfluit Rock. Een uitvoering met een jeugdorkest en 207 blokfluiters leverde hem direct een notering op in  het “Guinness Book of Records”. Door zijn enthousiasme weet Ivo steeds veel jeugdige muzikanten te inspireren en motiveren voor muziek, en de blaasmuziek in het bijzonder. Het Pieck kijkt er dan ook zeer naar uit om Ivo Kouwenhoven en veel muzikale jeugd te mogen ontvangen in de geheel vernieuwde de Voorste Venne in  Drunen.

Natuurlijk laten we aan het eind van de dag horen wat een dag stevig werken heeft opgeleverd. Dit door een spetterend slotconcert, aanvang 19.00 uur. Het slotconcert is in zaal Utopia van de Voorste Venne en de entree voor dit concert is GRATIS.

We hopen op deze unieke dag en slotconcert veel deelnemers en belangstellenden te mogen begroeten. 

Wil jij deze unieke dag ook meemaken? Geef je, je dan hiervoor op via de site van het Pieck. www.hetpieck.nl of rechtstreeks via deze link:

WIE – WAT – WAAR en HOE LAAT 

Deze dag is voor jeugdige muzikanten en leerlingen die zich jeugdig voelen. Om mee te kunnen spelen moet je minstens één jaar les hebben gehad op jouw instrument. Alle blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten kunnen meespelen.

Waar: De Voorste Venne zaal Utopia. 

Adres: Anton Pieckplein 71, 5152 LZ Drunen. 

Aanvang: 15.30 uur. Deelnamekosten Play In: € 10,00 

Einde: 20.00 uur. Muziek ontvang je vanaf week 35.

Aanvang slotconcert 19.00 uur. Zaal open vanaf 18.30 uur. 

 


Zelf meenemen: wat te eten voor ‘s-avonds, muziek, lessenaar, potlood voor aantekeningen, natuurlijk jouw instrument en een boel enthousiasme. 

Voor meer informatie mail dan naar: a.stenis@home.nl of naar jan.vandesanden@hetpieck.nl  Bellen kan ook naar 0416-320500 Het Pieck, Jan van de Sanden of naar 06-51340581 Alphons van Stenis.