Buffet Crampon opent nieuwe showroom.

Laatste update om 10:32 op Saturday, 27 July

Voor de hand liggende stap:
Na veel succes te hebben gehad met de showroom in Parijs, was het een voor de hand liggende volgende stap om een ​​nieuwe ruimte te openen, waar musici in Noord-Europa de volledige collectie instrumenten van de Group kunnen vinden, testen en uitstekende technische assistentie kunnen krijgen.

Amsterdam:
Amsterdam staat niet alleen bekend als de kosmopolitische hoofdstad van Nederland, maar ook vanwege haar artistieke erfgoed en architectonische charme met haar vele pittoreske grachten. Het is een stad die rijk is aan muzikale activiteiten en de thuishaven van één van de beste orkesten ter wereld, het Koninklijk Concertgebouworkest, evenals het grootste en meest veelzijdige conservatorium van Nederland.

Ook evenementen, masterclasses:
In deze nieuwe ruimte kunt u ook dag-evenementen bijwonen die zich richten op een specifiek instrument, masterclasses volgen van gerenommeerde Nederlandse en internationale solisten, naar concerten luisteren of simpelweg deskundig advies inwinnen over de selectie van een nieuw instrument of accessoire.

Deze nieuwe ruimte zal nabij het Museumplein zijn: Van Baerlestraat 130.

U wordt begroet door een jonge, Franse instrumentenmaker, Emilie Mijieux, opgeleid in de eigen ateliers in Mantes-la-Ville, Frankrijk. Emilie zal verantwoordelijk zijn voor alle technische, artistieke en marketing activiteiten. De vertegenwoordiger van de regio, Jan Jansen, zal in de buurt zijn om haar te ondersteunen en haar in contact te brengen met de vele Nederlandse docenten en solisten. Om u te voorzien van hoogwaardige technische service voor koperblazers, is een samenwerking met Roland de Wilde aangegaan die regelmatig in de showroom aanwezig zal zijn.

Begin september kunt u de showroom bezoeken, de grote opening vindt plaats op 3 oktober 2019.

(Advertorial)