Henk Ummels leidt Sw!ng-!nn 2019

Laatste update om 20:32 op Sunday, 7 July

Muzikale duizendpoot Henk Ummels uit Enkhuizen zal op zondag 27 oktober de SW!NG-!NN leiden, de jaarlijkse play-in lichte muziek voor hafabra-muzikanten van alle leeftijden. Ummels heeft een indrukwekkende staat van dienst als uitvoerend musicus, docerend musicus, dirigent, arrangeur en uitgever. Voor de Sw!ng-!nn 2019 selecteerde hij een gevarieerde setlist aan film- en musicalmuziek uit zijn oeuvre. Deelnemers krijgen de bladmuziek vooraf thuisgestuurd.

Musical and Movie
Onder het motto “Musical and Movie” neemt Ummels de Sw!ng-!nn-orkestleden mee in de wereld van de speelstijlen uit lichte muziek en put daarbij uit zijn ervaring als dirigent en musicus in musicalproducties van Joop van den Ende, w.o. Cats, Miss Saigon, Petticoat, Elisabeth, Lion King, Beauty and the Beast, Wicked, Tarzan en The Sound of Music.

Muziektheater De Ontmoeting, thuisbasis van de jubilerende muziekvereniging UDI Rozenburg (Zuid-Holland) is gastheer van deze editie. De Sw!ng-!nn is een initiatief van Buro Reprise (www.buroreprise.nl). Aanmeldingen voor deelname (vanaf B-niveau) zijn welkom via DEZE LINK.