Taptoe met Jörgen van Rijen

Laatste update om 10:11 op Thursday, 6 June

Wie wil er nu niet op de Taptoe spelen!

Onder leiding van Jörgen van Rijen studeer je zaterdag 's ochtends een werk in. 's Middags speel je dit werk met hem en 120 collega-trombonisten op de Nationale Taptoe in Sportpaleis Ahoy voor meer dan 2000 bezoekers.

Programma
9:00 uur ontvangst bij artiesteningang Ahoy, Koffie
10:00 begin repeteren o.l.v. Jörgen van Rijen
12:00 lunch
12:30 korte repetitie in Ahoy
14:00 aanvang taptoe, je verzorgt hier een kort optreden, de rest kan je vanaf de tribune bekijken.
17:00 uur eind.

 

Jörgen van Rijen is solotrombonist bij het Koninklijk Concertgebouworkest, één van de beste symfonieorkesten ter wereld. Daarnaast is hij een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland. Na jarenlange studie aan het Conservatorium Rotterdam waar hij zijn UM afsloot met summa cum laude (10) en het Conservatorium Lyon en masterclasses gevolgd te hebben bij de grootste trombonisten ter wereld, behoort hij nu zelf tot de top. Er wordt gewerkt aan klank en samenspel en studeren 1 of 2 werken in. Eerdere clinics met euphoniums en klarinetten werden door de deelnemers enthousiast ontvangen.

Kortingskaarten voor jouw fans

Natuurlijk wil je het optreden laten zien aan je partner. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail waarmee je maximaal 4 taptoe-kaarten met 5 euro korting kunt bestellen. Zelf mag je overigens op de 3e rang, dat is op de 2e ring E, de rest van de taptoe bekijken.

Kosten voor dit fantastische evenement zijn €17,50 inclusief alles!

Ga naar: DEZE LINK