Voorjaarsconcert Brassband De Lofklank met Sânman & Sikke

Laatste update om 11:31 op Friday, 22 February

Zaterdag 23 maart is het tijd voor het jaarlijkse voorjaarsconcert van Brassband De Lofklank onder leiding van Gerk Huisma. Dit jaar wordt het gastoptreden verzorgd door de vocale mannengroep Sânman & Sikke! Ook de Oerband, de jeugdband van Ureterp, onder leiding van Trienke Gietema werkt mee aan het concert.

Sânman & Sikke is ruim 20 jaar actief en heeft met zijn samenstelling en repertoirekeuze geleidelijk een unieke plaats in het Friese muziekleven weten te verwerven. De groep staat vanaf het begin onder leiding van Siebren Kramer. Sânman & Sikke is weliswaar op lichte muziek georiënteerd, maar schuwt ook klassieke elementen niet. Ook de eigen Friestalige nummers en de informele en prikkelende presentatie dragen bij aan de eigen identiteit en uitstraling.

Het repertoire voor deze avond mag gerust breed genoemd worden. Sânman & Sikke presenteert een diversiteit aan stijlen, van barbershop tot Beatles en van gospel tot Westcoast. Daarnaast staat het concert deels in het teken van s’werelds grootste hits, de Top2000!

Het beloofd een spectaculaire avond te worden welke u niet mag missen!

Het concert vindt plaats in ‘De Levensbron’, de Feart 85 te Ureterp en begint om 20:00 uur. De entree bedraagt € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa, voor kinderen t/m 12 jaar is de toegang gratis. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via 06-46474503 of info@delofklank.nl.