Utrecht Blaast Binnen biedt workshops aan met Canadian Brass

Laatste update om 18:07 op Wednesday, 13 February

Met Canadian Brass het podium op
Altijd al samen willen spelen met topmuzikanten? Pak nu je kans en doe mee met een van de workshops die door de muzikanten van Canadian Brass op zaterdag 9 maart worden gegeven. De workshops worden georganiseerd door ZIMIHC in samenwerking met de leden van het wereldberoemde koperkwintet Canadian Brass en met enkele andere topmuzikanten. Bijzonder is dat deelnemers niet alleen een workshop kunnen volgen, maar ook samen met de heren van Canadian Brass het podium kunnen delen in TivoliVredenburg – diezelfde avond nog!

De workshops worden verzorgd door Canadian Brass: Achilles Liarmakopoulos op trombone, Jeff Nelsen op hoorn, Caleb Hudson and Chris Coletti op trompet en Chuck Daellenbach op tuba.
Er zijn daarnaast ook workshops voor houtblazers en slagwerk door bijvoorbeeld Marc Scholten (Metropole Orkest) en René Spierings (Conservatorium Rotterdam).

Utrecht Blaast Binnen
De workshops vinden plaats in het kader van het project Utrecht Blaast Binnen – onderdeel van het programma Utrecht Blaast. Tijdens Utrecht Blaast Binnen bespelen negen orkesten uit Utrecht stad en regio de grote zaal van Tivoli/Vredenburg. De dag wordt afgesloten met een concert door Canadian Brass.

Meer informatie en workshop tickets zijn te krijgen www.zimihc.nl  Er worden in totaal 10 workshops aangeboden, voor de meeste hiervan zijn al tickets te koop. Prijs per workshop is €15,00.
De workshops vinden plaats in het UCK (Domplein 4, Utrecht) op ongeveer 7 minuten loopafstand van Tivoli/Vredenburg. In Tivoli/Vredenburg is een instrumentengarderobe voor muzikanten die ook de concerten willen bezoeken.