Jeugd Play-In op zaterdag 26 januari 2019

Laatste update om 11:34 op Sunday, 9 December

Een hele dag lang met leeftijdsgenoten musiceren onder leiding van een topdirigent. Samen muziek maken en andere muzikanten ontmoeten om vriendschappen te sluiten, en dat alles ook nog eens met een lunch. Het kan allemaal op 26 januari in ’t Gemeenschapscentrum ’t Heike, Julianastraat 3 te Heikant.

Ivo Kouwenhoven
Ivo Kouwenhoven werd geboren op 5 april 1972 te Rotterdam. Al op jonge leeftijd werd hij door zijn opa, die zijn hele leven amateurmuzikant is geweest, enthousiast gemaakt voor de blaasmuziek. Na 2 jaar blokfluitles te hebben gehad van zijn moeder, werd hij op zijn 9e lid van de Oud-Beijerlandse fanfare “Harmonie” waar hij cornet ging spelen.

Na 2 HaFa examens te hebben behaald ging hij na de lagere school muziek studeren aan de “Mavo voor Ballet en Muziek” en later aan de “Havo voor Muziek en Dans”. In 1996 is hij afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium met als hoofdvak hoorn. Na zijn studie heeft Ivo zich gespecialiseerd in het dirigeren van en het componeren voor jeugdorkesten.

Als componist is Ivo autodidact en met zijn composities heeft hij heel wat jeugdige muzikanten enthousiast weten te maken voor de blaasmuziek.

Voldoe je aan niveau A? Schrijf dan zeker in! Inschrijfgeld is € 7,50 per persoon, lunch is inbegrepen en de Westerscheldetunnel is deze dag tolvrij. Heb jij ook zin om deel te nemen? Vraag dan een inschrijfformulier aan via pr@zeeuwsemuziekbond.nl