Vier nieuwe spelers bij de Cory Band

Laatste update om 20:41 op Monday, 27 August

 zeven jaar in de cornetsectie te hebben gespeeld neemt Cory afscheid van Stephanie Wilkins. Sinds 2014 speelde ze repiano cornet en waar nodig als tweede flügel. Wilkins verhuist naar Manchester om een ​​nieuwe baan aan te nemen. Ze is benoemd tot principal cornet van The Fairey Band. Cory wil haar en Fairey succes wensen en bedankt Wilkins voor haar bijdrage aan de Cory band.

Harvey Rees komt de cornetsectie versterken als opvolger van Stephanie Wilkins. Hij is drie jaar principal geweest van Tongwynlais Band in Cardiff en hij is student aan het Royal Welsh College of Music and Drama en een leerling van Tom Hutchinson, de principal van Cory.

En er zijn nog meer personele wisselingen bij de Cory Band:

Kyle Blake, voorheen bij de City of Bradford Band versterkt de trombone sectie. Blake is onlangs afgestudeerd aan de Huddersfield University en is nu verhuisd om aan een ​​nieuwe baan te beginnen en zich bij Cory aan te sluiten.

Er zijn ook twee nieuwe althoornspelers aangenomen. Bobby Corkish is recentelijk afgestudeerd aan de Royal Northern College of Music en heeft vijf jaar bij de Fairey Band gespeeld. Hij gaat bij Cory de eerste hoorn partij spelen.  Karen Fletcher is nieuw op tweede hoorn. Ze speelt al enkele jaren solo hoorn bij Cory's buurman Tylorstown Band.

Hannah Plumridge, sinds 2015 lid van Cory, is benoemd tot de nieuwe repiano-cornettist.

Over de recente afspraken zegt muzikaal directeur Philip Harper: "Het is altijd triest om te zien dat spelers de band verlaten, en bij Cory is er relatief weinig verloop van spelers. Dus om vier nieuwe spelers tegelijk te moeten aantrekken was een aparte ervaring! We hebben hard gewerkt om elke stoel met de beste kwaliteit te vervangen. Ik verwelkom al onze nieuwe muzikanten van harte."

Harvey Rees, Bobby Corkish, Philip Harper, Karen Fletcher en Kyle Blake