Wasdag met Laura Fygi

Laatste update om 16:45 op Monday, 25 June

Overal waar Laura Fygi komt is ze nog steeds een exotische verschijning. In thuisland Nederland kennen ze haar als de vrouw die is opgegroeid in Uruguay als dochter van een Egyptische buikdanseres, in het Verre Oosten is zij de geëmancipeerde westerse dame die vele zouden willen zijn. Maar waar zij ook staat, één ding is overal hetzelfde: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd vele harten stal.

Laura heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden. Als Nederlandse zangeres is ze er zelfs in geslaagd om de Chinese markt te veroveren, een unieke prestatie!

Verrassingen zijn typerend voor een performer die zichzelf vele malen opnieuw uitvond. Sinds haar dance hits met meidengroep Centerfold, begin jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld. Jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd. “Ik heb een hekel aan hokjes”, zegt de veelzijdige diva. “Ik zoek steeds iets nieuws want ik vind dat je dingen niet twee keer moet doen. Ik haat sleur.” Die eigenzinnige zoektocht naar vernieuwing leverde onder meer samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. Ook won ze een Edison, ontving ze diverse gouden en platina platen en speelde zij in Singapore de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.

Iedereen is welkom voor een kijkje in de keuken van The Laundry BigBand tijdens de openbare repetitie van 20:00h tot rond 21.00h. Daarna volgt om 21:30h het wasdagconcert dat ongeveer een uur zal duren.

Wanneer: 2 juli 2018
Entreeprijs: € 5,00 aan de kassa.
Waar: Koninginneweg 44
1211 AS Hilversum

Voor meer informatie over The Laundry BigBand hier

Kaarten voorverkoop: click hier