Juryteams voor Nationale Kampioenschappen van Groot Brittannië bekend gemaakt

Laatste update om 17:43 op Monday, 11 June

Organisator Kapitol Promotions heeft de lijst met juryleden vrijgegeven voor de National Championships of Great Britain. Drie juryleden zullen oordelen over de deelnemers in de Kampioensdivisie op 6 oktober in The Royal Albert Hall in Londen. Tijdens de kampioenschappen voor de lagere divisies in The Centaur te Cheltenham op 15 en 16 september worden de secties verdeeld over totaal vijf juryleden. 

In een commentaar op de lijst met juryleden van dit jaar verklaarde een woordvoerder van Kapitol Promotions: "Je kwalificeren voor de nationale finale is het hoogtepunt van het wedstrijdseizoen voor een band, dus beseffen we maar al te goed wat het belang is van het kiezen van de juiste juryleden voor de job. Elk jaar kiezen we juryleden met een schat aan ervaring in het spelen, dirigeren en jureren, en dit jaar is daarop geen uitzondering. 

We werken nauw samen met de Association of Brass Band Adjudicators om ook Trainee Adjudicators de kans te bieden om vaardigheden op te doen tijdens de Divisie 1 tot en met 4 Finales in Cheltenham. Hierover komt binnenkort meer naar buiten."

De volledige lijst met juryleden voor de Nationale Finale van dit jaar:
KAMPIOENSDIVISIE - Paul Holland, Alan Morrison & Luc Vertommen

DIVISIE 1 - David Hirst & John Maines

DIVISIE 2 - David Hirst & Roger Webster

DIVISIE 3 - John Doyle & Roger Webster

DIVISIE 4 - Gary Davies & John Maines

Biografieën voor de bovenstaande juryleden zijn hier te vinden.