Koopsuggestie: Start kaartverkoop concert ‘De Vier Elementen’

Laatste update om 09:30 op Friday, 6 March

Op zondag 29 maart geeft het Open Fanfare Orkest haar concert ‘De Vier Elementen’. Tijdens dit concert maakt het publiek samen met het orkest een muzikale reis langs de vier elementen water, aarde, lucht en vuur. Het concert begint om 14.00 uur in theater Hanzehof in Zutphen. 


Docent Klassieke Talen Machteld van der Wouden geeft vanuit haar achtergrond en expertise uitleg en verkent samen met het publiek de klassieke kijk op het bestaan van deze wereld. Daarnaast verleent de bekende jazz zangeres Fleur Tolman uit Zutphen haar medewerking om een bijzondere combinatie tussen jazz en fanfare te creëren.
  

Het Open Fanfare Orkest speelt op hoog niveau en heeft voor deze middag onder andere het prachtige en uitdagende werk ‘Voyage au centre de la Terre’ van Harrie Janssen, het gevarieerde ‘Windows of the World’ van Peter Graham en het fascinerende ‘Aurora’ van Eric Swiggers op het programma staan. Bekijk ook de vlog van dirigent Willem van Zee voor nog meer informatie.
Kaarten à € 15,00 per stuk (inclusief consumptie in de pauze) zijn verkrijgbaar via de website van theater Hanzehof in Zutphen www.hanzehof.nl of aan de kassa van het theater. 

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de gemeente Zutphen.