JEUGDMUZIEKKAMP gaat naar Appelscha !

Laatste update om 11:50 op Friday, 20 December

Na 7 jaar keert Jeugdmuziekkamp terug naar Appelscha. In de week van 8 tot en met 15 augustus zal weer een fantastische week worden georganiseerd vol muziek, spel en gezelligheid. Uiteraard worden aan het eind van de week 3 prachtige concerten gegeven.

De locatie is dit keer kampeerboerderij Nijssingh in Appelscha. Groepsaccommodatie Nijsingh is een comfortabele accommodatie op de grens van Friesland en Drenthe. Groepsaccommodatie Nijsingh is niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met een eigen gezicht en biedt veel ruimte, zowel in als om de boerderij, voor creativiteit, sport en spel. Vanaf het erf van de boerderij wandel je of fiets je zo het bos in. Dit prachtige open bos biedt legio mogelijkheden voor allerlei creatieve activiteiten.

En wellicht leuk om te weten, we hebben hier iets goed te maken, want 7 jaar geleden werden de concerten helaas verstoord door de regen.

Wie het kamp zal dirigeren en waar de concerten exact zullen worden gehouden blijft nog even geheim. Het belangrijktse is dat je je NU kan inschrijven via de website.

Klik snel HIER en schrijf je vandaag nog in!