Barbara Dex te gast bij Harmonieorkest Sint-Maurus Holsbeek

Laatste update om 20:21 op Sunday, 14 April

Harmonieorkest Sint-Maurus nodigt u van harte uit voor hun concertavond op zaterdag 27 april in de Sportschuur te Holsbeek. Een mooi een gevarieerd muzikaal programma is voorbereid. 

Deel 1: Canticum
De avond wordt ingezet door de muzikanten van het instaporkest. Zij staan onder leiding van Laura Dechamps en laten hun muzikaal talent graag op u los. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit filmmuziek, hits en bekende melodieën. 

Deel 2: Loop naar de maan!
Na het instaporkest neemt het harmonieorkest het over onder de lumineuze titel ‘Loop naar de maan!’. Uit de belevenissen van onze gastspreker blijkt immers dat het niet zo makkelijk is om de maan te bereiken. Via allerlei wegen tracht hij er te geraken. Lukt het hem of blijft het bij vruchteloze pogingen? Zet hij voet op de maan of blijft het bij dromen? U ontdekt het op ons concert, onder de muzikale leiding van Roel Aerts. 

Deel 3: Barbara Dex in concert
Als dochter van Marc Dex kreeg Barbara Dex de muziekgenen mee in het bloed. Hoewel ze niet meteen een eigen zangcarrière ambieerde, brachten enkele covers haar in 1991 toch in de spotlights. Een jaar later nam ze haar eerste single op en in 1993 vertegenwoordigde ze ons land op het Eurovisie Songfestival. Sindsdien bracht ze 9 albums uit in diverse muziekstijlen. Met haar prachtige stem staat ze er telkens opnieuw, vol overtuiging. Samen met ons brengt Barbara een boeiende mix van eigen nummers en covers van o.a. Shirley Bassey, Janis Joplin, Adele en Björk.

27 april aanvang 20:00 uur
Sportschuur, Sint-Maurusstraat 2, 3220 Holsbeek
entree €15