Voorjaarsconcert Eendracht Eerbeek

Laatste update om 09:25 op Tuesday, 26 February

In concertzaal De Bhoele in Eerbeek is plaats voor ruim 500 muziekliefhebbers. De musici van het Fanfareorkest, het LEGO-orkest en het Leerlingenorkest zullen een gevarieerd en verrassend programma laten horen. Veel solisten, diverse muziekstijlen en een professionele presentatie zullen de avond kenmerken. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Het concert start om 20:00 uur. De toegang is gratis.

De orkesten van Eendracht staan onder leiding van Jaap Musschenga, Ilse Bies en Suzan Lutke. Onder de muzikanten bevinden zich veel jeugdleden. De gemiddelde leeftijd bij Eendracht is vrij laag. Dat komt door het actieve jeugdbeleid van de vereniging waarbij muziekonderwijs aan kinderen centraal staat.

Ook dit jaar wordt er aan het einde van het concert een prijs verloot onder de aanwezige donateurs. Dit jaar bestaat de donateursprijs uit een diner-cheque voor 4 personen t.w.v. € 250,- bij Grandcafé De Korenmolen. De prijs wordt beschikbaar gesteld door het bedrijf Meerwaarde Totaal. Het voorjaarsconcert in De Bhoele in Eerbeek begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Toegang is gratis en het concert zal live worden uitgezonden door RTV Veluwezoom.

 

Bron: Veluwsnieuws.nl