60 jaar Amsterdam Staff Band

Laatste update om 19:31 op Wednesday, 19 April

Dit jaar viert de Amsterdam Staff Band haar 60-jarig bestaan met een jubileumconcert waarbij een reunistenband voor- en de huidige Amsterdam Staff Band na de pauze zal optreden. De oprichting op 22 april 1948 van het Nationaal Muziekkorps met dirigent Bernard Verkaaik is uitgegroeid tot wat de huidige Amsterdam Staff Band nu is. Een nog immer actief orkest met een missie.

In aanloop naar het jubileumconcert zal de Amsterdam Staff Band een Open Repetitie houden. Op dinsdag 25 april mag een ieder aanschuiven. Wil je alvast de partijen downloaden? Dat kan! Klik op DEZE LINK. De repetitie start om 20:00 uur (koffie om 19:30 uur). Het Klankbord, Pianoweg 117, Almere.

Op 27 mei ontmoeten oud muzikanten en de huidige leden van de Amsterdam Staff Band elkaar in Evangelie Gemeente De Regenboog Zuid, De Grote Pekken 11, 3901 JB Veenendaal voor het grootse jubileumconcert. Het concert van het reunistenorkest én optreden van de huidige Amsterdam Staff Band is voor een ieder toegankelijk, aanvang 19:30 uur.

Oud dirigenten Maurice Cooper, Don Jenkins en Howard Evans zullen van de partij zijn.