Midwinterconcert met klassiek tintje

Laatste update om 18:23 op Tuesday, 3 January

Het nieuwe jaar start met muziek! Brassband De Spijkerpakkenband geeft op zaterdag 28 januari haar jaarlijkse Midwinterconcert. Dit keer met een klassiek tintje. Speciale gasten zijn trompettist Olaf Schipper en het Mannenkoor Westerlauwers. Het concert wordt gehouden in de Ontmoetingskerk in Ureterp.

Gastoptredens Mannenkoor Westerlauwers en Olaf Schipper
Voorzitter Thies Nicolaï: ‘Het is altijd een leuke uitdaging om het programma voor dit concert te maken. Dit jaar hebben we maar liefst twee gastoptredens. En daar zijn we trots op! Allereerst: Het Mannenkoor Westerlauwers uit Buitenpost. Deze formatie van 110 heren is zeker geen onbekende in Friesland. Ze zingen eigen repertoire, maar gaan ook samen met ons een aantal stukken ten gehore brengen.’

‘En dan Olaf Schipper. Olaf is trompettist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en treedt regelmatig op als gastsolist bij amateur- en professionele orkesten. Ook heeft hij een kamermuziek duo. Oftewel: Brass, zang én een gave solist. De perfecte ingrediënten voor een mooi concert met een klassiek tintje. Ik kijk er echt naar uit.’ aldus Nicolaï.

Datum: Zaterdag 28 januari
Locatie: Ontmoetingskerk te Ureterp
Inloop: 19:30 uur
Aanvang: 20.00 uur  
Entree: € 15, kinderen t/m 14 jaar € 12,50
De entree is inclusief een pauzedrankje

Tickets en meer informatie, klik HIER