Hartenconcert

Laatste update om 15:39 op Monday, 7 November

Altena Brass organiseert in samenwerking met de Hartenbrigade een bijzonder Kerstconcert. Het wordt een avond vol sfeer met een mix van sfeervolle kerstmuziek en mooie show-elementen. De grote zaal van sporthal De Jager in Giessen zal deze avond omgetoverd worden tot sfeervolle concertzaal met kerstbomen en verlichting. Naast Altena Brass kun je genieten van zang door een groep fantastische popzangers, die zijn voortgekomen uit het welbekende DeKoor uit Utrecht. Op het programma staan diverse muziekstijlen, van Stille Nacht tot o.a. Michael Buble, Adèle, Jacob Collier, The Pentatonics tot Lady Gaga.

Wat kun je verwachten
Altena Brass wil graag iets extra’s doen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld mensen die te maken hebben met ziekte of verlies, mensen die mantelzorg geven, vluchtelingen die een oorlogssituatie zijn ontvlucht, mensen die weinig uitstapjes maken vanwege beperkte financiële middelen of weinig sociale contacten. Daarom heeft Altena Brass samenwerking gezocht met de HartenBrigade, een organisatie die op heel veel verschillende manieren mensen met elkaar wil verbinden. Altena Brass en de Hartenbrigade doen er samen alles aan om dit initiatief tot een groot succes te maken. Voorafgaand aan het concert is er voor 50 mensen een gratis diner in de vorm van een heerlijk stamppottenbuffet. Aansluitend kunnen zij gratis het concert bezoeken. Ook worden er 100 kaarten beschikbaar gesteld voor het gratis bijwonen van het concert.

Meld iemand aan!
Ken je iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken? Iemand die je echt eens een (gratis) avondje uit gunt? Meld deze persoon dan aan! Dit kan op verschillende manieren:
Je kunt iemand aanmelden via deze link: https://forms.gle/GCR9Wy3RmA4NZXyv8 of op de link op onze website www.altenabrass.nl. Daarnaast kun je ook gewoon een e-mail sturen naar info@altenabrass.nl. Is dit lastig, app dan naar: 06 28042809. Motiveer kort waarom je vindt dat deze persoon een avondje uit verdient en of hij/zij alleen of met 2 personen wil komen.

En kom zelf natuurlijk ook!
Via de link op www.altenabrass.nl kun je kaarten reserveren voor jezelf. Je kunt ook reserveren door te mailen naar: info@altenabrass.nl. Direct reserveren voor kaarten kan ook op de volgende link:
Een kaartje voor het concert kost € 10,- en is inclusief een pauzedrankje.