Song and Dance thema van Rijnmond's Brass Connections

Laatste update om 21:36 op Tuesday, 17 May

Brassband Rijnmond organiseert jaarlijks het muzikale feest “Brass Connections”. Dit keer is het thema “Song en Dance” en zal de band het publiek aangenaam verrassen met een zeer gevarieerd programma waarin de elementen zang en dans prominent naar voren zullen komen.

Voor de pauze zal Brassband Rijnmond haar programma voor de Dutch Open Brassband Championships 2022 (DOBC) uitvoeren met prachtige composities waarbij één werk speciaal voor de band is geschreven.

Na de pauze volgt een lichtvoetig programma met de nodige humoristische kanten. De band speelt onder meer het tot de verbeelding sprekende “Elephant Patrol“ van Philip Harper, waarin de bassectie op patrouille gaat. Verder worden prachtige lyrische solo’s gespeeld, zoals “In Gardens of Peace” van Philip Harper met solisten op es-cornet en euphonium. Als contrast wordt ondermeer het spectaculaire en opzwepende “Riverdance” van Bill Whelan ten gehore gebracht.

Brassband Rijnmond verheugt zich erop u op 4 juni 2022 een unieke brassband avond voor te schotelen in Zaal Leger des Heils, Magnoliastraat 41 Vlaardingen.
Kaarten voor het concert kunt u vooraf bestellen. ‘Get (re-)connected’ op een mooie, muzikale avond! Informatie en boeken? Klik HIER.