Brassband Amersfoort brengt een ode aan Leonard Bernstein!

Laatste update om 21:16 op Sunday, 27 March

Op zaterdag 9 april is Brassband Amersfoort onder leiding van dirigent Vincent Verhage te beluisteren tijdens haar voorjaarsconcert. 

Na een gedwongen afzegging voor Survento Brass vanwege covid-besmettingen, is dit voor de band de kans om het entertainment-programma "I HATE MUSIC" te brengen. Tijdens het programma zingt gastsoliste Judith Weusten (soprano) het prachtige I shall love but Thee van Jan Van der Roost. We ontmoeten ook een jonge Leonard Bernstein, de componist van de beroemde West Side Story en heel veel andere prachtige muziek. En zijn huisgenoot, Edys Merril, die helemaal GEK wordt van dag en nacht muziek in huis! Dat belooft een mooi verhaal waarin natuurlijk de muziek uit West Side Story niet mag ontbreken. En “I HATE MUSIC” dan? Schrik niet, daar is natuurlijk niets van waar, maar dat laat Brassband Amersfoort u graag die avond zelf ontdekken!

Voor de pauze komen eigen solisten van de band aan bod, zoals Inge Gaasbeek (cornet), Wolter Lommerde (trombone), Yorick de Swart (Euphonium) en Daan Voorburg (Euphonium). Een programma met veel variatie, geen zware stukken, maar interessante en herkenbare muziek.

Kaarten kosten 10 euro (5 euro t/m 12 jaar), te bestellen door een email aan concert@brassbandamersfoort.nl, of via de leden.

Datum: 9 april 2022
Aanvang: 20:00 uur (zaal open 19:30 uur)
Locatie: Kerkgebouw Rafael, Kosmonaut 2, Amersfoort