Wat gaat het worden in 2022?

Laatste update om 00:31 op Saturday, 25 December

Een vraag die ons allemaal bezighoudt: wat gaat het worden in 2022? Wordt het opnieuw een jaar vol met beperkingen, annuleringen en 1,5 meter? Wie het weet mag het zeggen. Wij van CU Brass weten één ding zeker: wij gaan gewoon door!

In deze periode van, laten we het maar zo noemen, bezinning, hebben wij ons afgevraagd of er zaken veranderd moeten worden. CU Brass is constant in beweging. Highnote TV werd overgenomen en wordt onderdeel van CU Brass, zodat er een betere toegang is tot alles wat er wordt aangeboden. Bands kunnen, als zij dat willen, hun materiaal straks op het streamingkanaal laten plaatsen, waardoor er een groter bereik is dan alleen hun eigen website. In de nabije toekomst willen wij gaan onderzoeken wat de gebruikers van onze app nu graag toegevoegd willen zien. Kortom, genoeg om aan te werken!

Wat volgend jaar ons brengt? Wellicht weet het bijna nieuwe kabinet wat er gaat gebeuren! Laten wij als muziekliefhebbers de handen in één slaan en doorgaan met wat wij het leukste vinden: muziek maken op welke manier dan ook! Het hele team van CU Brass wenst jullie fijne kerstdagen en een muzikaal bevrijdend 2022.