Ticketverkoop Europese Brass Band Kampioenschappen gestart!

Laatste update om 23:16 op Monday, 13 December

De ticketverkoop voor het European Brass Band Festival (EBBF) 2022 is sinds 10 december gestart. Het ambitieuze, grootschalige evenement zal tussen 28 april en 1 mei 2022 vier dagen duren. Tijdens het festival in Symphony Hall in Birmingham vinden ook de Europese Kampioenschappen plaats.

Georganiseerd door Brass Bands England (BBE), zullen bands uit heel Europa samenkomen om voor het eerst weer met elkaar de strijd aan te gaan na de door de pandemie-afgedwongen pauze. Het is 15 jaar geleden dat de EBBC in Engeland werd gehouden. Dit keer zullen de kampioenschappen terugkeren naast een groot aantal andere banding-evenementen onder de vlag van het bredere festival.

Naast de concurrerende bands zijn ​​er ook optredens van The Band of Her Majesty's Royal Marines Collingwood, Grimethorpe Colliery Band, European Youth Brass Band en The National Youth Brass Band of Great Britain. plus een speciale samenwerking tussen Cory Band en de Louis Dowdeswell Big Band. Alle uitvoeringen vinden plaats in Symphony Hall en het stadhuis van Birmingham.

De Europese Brass Band Kampioenschappen zullen in afwijking van eerdere kampioenschappen op zaterdag en zondag plaats vinden. Het lange weekend zal worden afgesloten met een slotfeest, met entertainment van de getalenteerde Louis Dowdeswell in de fantastische faciliteiten van de opnieuw ontworpen Symphony Hall-hal.

Voor het bestellen van tickets, klik HIER
Meer informatie over alle evenementen en het festival als geheel is HIER te vinden.