Volg het NBK via CU Brass

Laatste update om 21:22 op Friday, 29 October

Goedemorgen vanuit TivoliVredenburg, vandaag is de NBK na 2 jaar terug van weggeweest en CU Brass is erbij! We verslaan de optredens en interviewen de deelnemers en daarmee krijg je gelijk een indruk van de prestaties tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. Gelet op de vele liefhebbers, die onze app al gebruiken en de vele bezoekers rond de belangrijke kampioenschappen, weten we waarvoor we het doen en dat jullie ons waarderen. 

Indeling en lotingen
Vanaf 8:30 uur zullen de 2 deelnemers aan de 4e divsie op het podium verschijnen. De 3e divisie begint om 9:15 uur, gevolgd door de 2e divisie om 11:00 uur, de 1e divisie om 14:45 uur en tenslotte de kampioensdivisie om 18:00 uur. Lotingen zullen we publiceren rond de tijd dat de eerste band van de betreffende divisie op het podium zit. De uitslagen worden rond 22:45 uur verwacht.

Registraties
Graag hadden we ook registraties gemaakt van de optredens en deze tegen een zeer betaalbare prijs aangeboden via ons CUBrassTV platform. Daarover hebben we onderhandeld met de organisatie en afspraken gemaakt met de componist van het verplichte werk voor de kampioensdivisie. Zo zou het voor muzikanten buiten Nederland nog even een verrassing moeten blijven. De organisatie van de NBK heeft, tot onze grote teleurstelling, uiteindelijk gekozen voor een buitenlandse aanbieder, waarmee je als luisteraar ook fors duurder uit bent.