Cultuur en wandelen in de buurt–Kultuerkuier in Lippenhuizen

Laatste update om 19:16 op Sunday, 19 September

De wereld gaat langzaam weer open. Hoog tijd voor muziek en cultuur! De Spijkerpakkenband organiseert op zaterdag 2 oktober de ’Fryske KultuerKuier’; een wandeling in de omgeving van Lippenhuizen waar je tijdens de route verrast wordt door cultuur, zang, dans, theater & brassmuziek. Wethouder Libbe de Vries opent dit coronaproof evenement.

Kultuer Kuier
Tijdens de route van bijna 6 kilometer kun je volop genieten van cultuur. Denk aan troubadour Adri de Boer, kunst van basisschool OBS De Flecht, klassiekzangeres Melissa van Voorst, toneelspel, Fryske gedichten, acrobatiek van Van der Lei producties, historie van het dorp en brassmuziek van De Spijkerpakkenband. De Kultuer Kuier is een echte beleving, die voor iedereen verschillend is door het gevarieerde programma.

Aanmelden
Je kiest of je 's morgens of 's middags wilt wandelen en koopt daarvoor een ticket. Het exacte tijdstip voor vertrek en de informatie rondom coronamaatregelen krijg je per mail van de organisatie. Zo kun je in kleine groepjes veilig, ontspannen en coronaproof genieten van al het moois onderweg. Laat je verrassen, trek je wandelschoenen aan en kuier mee. Tickets koop je in de webshop.

Startlocatie: Buorren 49, Lippenhuizen
Datum: 2 oktober 2021
Starttijden tussen 10.00-12.00 / 12.00-14.00*
Kosten: volwassenen € 10,-incl. koffie/thee & kultuerkoeke, kinderen t/m 12 jaar € 5,-.

*Je kunt een voorkeur aangeven voor de ochtend of middag. Daarna ontvang je een definitieve starttijd. De Fryske Kultuer Kuier wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Opsterland, Douwe Kalma Stifting, Boersma Adema Stichting, Postcodeloterij Buurtfonds en Kleine Cultuurinitiatieven Fryslân.