Inschrijfdeadline voor German Open verlengd.

Laatste update om 20:01 op Friday, 13 August

De Deutsche Brass Band Verein blijft vasthouden aan de organisatie van de German Open op zaterdag (23.10.21) en zondag (24.10.21) in Brilon. Nadat acht bands uit Duitsland en België zich al in verschillende secties hebben ingeschreven, is de inschrijfdeadline voor de drie secties A, B en C/Jeugd verlengd tot 10.09.2021. Meer informatie is te vinden op DEZE WEBSITE Inschrijven kan bij  info@dbbv.org. 
 
Op de German Open kunnen deelnemende bands voor het eerst in lange tijd hun uitvoering laten beoordelen door een internationale jury. Thomas Clamor (GER) en Armin Bachmann (CH) staan al vast als juryleden en kijken uit naar de zelfselectieprogramma's van de deelnemers. Het derde internationale jurylid wordt binnenkort bekend gemaakt. 
 
De German Open vindt plaats in samenwerking met het International Brass Festival "Sauerland-Herbst" en wordt gerund door de DBBV met steun van Yamaha. De wedstrijd wordt zondag afgesloten met een galaconcert van de Festival Brass Band (BEL) en de prijsuitreiking.