Iris Kroes op Valentijnsconcert De Bazuin

Laatste update om 11:12 op Sunday, 28 January

Voor de 31e editie van het Valentijnsconcert op zaterdag 10 februari 2018 zoekt de Bazuin Oenkerk de samenwerking op met een vertrouwd gezicht: de Drachtster zangeres Iris Kroes zal tijdens dit concert haar muzikale bijdrage leveren. 


Valentijnsconcert: een compleet avondje uit!
Tijdens het Valentijnsconcert wordt u getrakteerd op een veelzijdige en muzikale avond op hoog niveau, waarbij dit jaar in het bijzonder de nadruk komt te liggen op een totaal theaterbeleving, vanaf het moment dat u binnenstapt tot de allerlaatste slotnoot.  Deze veelzijdigheid maakt het concert aantrekkelijk voor zowel de echte brassliefhebber als voor de bezoeker die minder bekend is met brassbandmuziek. Net als ieder jaar gaat De Bazuin Oenkerk weer op zoek naar unieke combinaties en vernieuwende showelementen. Een professioneel combo maakt het muzikale feest compleet.

 

Iris Kroes: veelzijdig talent dichtbij huis!
De samenwerking met Iris Kroes bestaat inmiddels al tien jaar. Voordat zij met het winnen van de finale van The Voice of Holland doorbrak voor het grote publiek, trad Iris al na afloop van het Valentijnsconcert op met Pieter Veenstra, met wie zij indertijd een duo vormde. Tegenwoordig staat haar agenda vol met onder andere optredens als guest entertainer op zee in haar IrisCruise tour en haar eigen theatertour Irisistible. De chemie die er vanaf het begin was tussen de zingende harpiste en de brassband is echter altijd blijven bestaan.

 

Surrounded by Water
Die chemie tussen Iris en De Bazuin Oenkerk heeft dit jaar een bijzondere uitwerking gekregen. In het kader van Culturele Hoofdstad 2018 heeft Iris het lied ‘Surrounded by Water’ geschreven. Het lied verwijst naar zowel waterrijk Friesland als naar die andere culturele hoofdstad van 2018: Valetta, de hoofdstad van het eiland Malta. Iris heeft dit nieuwe nummer samen met de muzikanten van De Bazuin Oenkerk opgenomen en deze succescombinatie zal binnenkort dan ook op de radio te beluisteren zijn! Vanzelfsprekend zal het lied speciale aandacht krijgen tijdens het Valentijnsconcert!

Kaarten reserveren
Brassband De Bazuin Oenkerk kijkt er naar uit om het Valentijnsconcert op 10 februari 2018 samen met u mee te maken. Wilt u zeker zijn van een plaats?

Reserveer dan alvast uw kaarten via De Lawei